Αυτό το σεμινάριο, είναι ένα ταξίδι αυτοβελτίωσης μέσα από τεχνικές ταντρικών διαλογισμών, θεραπείας εσωτερικού παιδιού, ασκήσεις ενδοσκόπησης, καθώς και εκπαίδευσης του πώς να μπαίνεις στα Ακασικά Αρχεία και πώς να κάνεις Channeling!

Το σεμιναριο είναι προ-ηχογραφημένο, γεγονός που σου δίνει τη δυνατότητα να προχωρήσεις στις τάξεις με τον ρυθμό και το πρόγραμμα που προτιμάς. Κάθε τάξη έχει ένα ξεχωριστό θέμα και σου δίνονται συγκεκριμένες εργασίες για να εξασκηθείς μεταξύ των τάξεων.

Τι θα λάβεις

 • Πρόσβαση στο σεμινάριο για 6 μήνες.
 • Μύηση στα Ακασικά σου Αρχεία.
 • Επτά διαδικτυακά μαθήματα θεωρίας και πρακτικής με τις περισσότερες πληροφορίες που προέρχονται από channeling και δεν είναι εύκολο να βρεθούν σε οποιαδήποτε πηγή ή βιβλίο.
 • Εργασίες για το σπίτι μεταξύ των τάξεων που θα σε βοηθήσουν να εξασκηθείς.
 • Ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωση που θα σε βοηθήσει να αγγίξεις όλα τα μέρη του εαυτού σου: το εσωτερικό παιδί, την σεξουαλικότητα, το ενεργειακό σου σώμα, την αρσενική και θηλυκή σου ενέργεια και πολλά άλλο.
 • Δωρεάν διαδικτυακή πρόσβαση σε ερωτήσεις και απαντήσεις μια φορά τον μήνα.
 • Βεβαίωση παρακολούθησης.
 

Σε αυτό το σεμινάριο θα μάθεις να έχεις πρόσβαση στα δικά σου Ακασικά Αρχεία και όχι στα Ακασικά Αρχεία των άλλων. Δεν είναι ένα σεμινάριο που σου δίνονται οι γνώσεις πώς να δίνεις συνεδρίες σε άλλους. 

 

Τι ειναι τα Ακασικά Αρχεία

Τα Ακασικά Αρχεία είναι ένας ”σκληρός δίσκος”, όπου βρίσκεται σε μία άλλη διάσταση.  Μέσα σε αυτόν, η ψυχή μας αποθηκεύει όλες τις εμπειρίες που έχει ζήσει σε αυτήν και σε άλλες ζωές και διαστάσεις.  Κάθε ψυχή έχει ένα μοναδικό αρχείο που περιέχει όλες τις πληροφορίες για την ύπαρξή της, συμπεριλαμβανομένων των εμπειριών, των πράξεων και των σκέψεών της.

 

Πώς μπορεις να μπεις στα Ακασικά σου Αρχεία

Δεν μπορείς να έχεις πρόσβαση στα Ακασικά σου αρχεία μέσα από τις σκέψεις σου και το λογικό σου μυαλό, αλλά μέσω του CHANNELING! 

Τι είναι το Channeling? 

Το Channeling είναι ένας τρόπος αποκωδικοποίησης πληροφοριών που παίρνουμε από άλλες διαστάσεις, εκτός της 3ης διάστασης, μέσα από το οποίο λαμβάνουμε την πληροφορία σε ένα μέρος του εγκεφάλου με την μορφή κυμάτων και στη συνέχεια την περνάμε σ’ ένα διαφορετικό μέρος του εγκεφάλου προκειμένου να την αποκωδικοποιήσουμε. 

 

Πως γίνεται το Channeling?

Χρειάζεται να ενεργοποιηθούν μέρη του εγκεφάλου που ενδεχομένως βρίσκονται σε αδράνεια. Όταν προσπαθούμε να αποκωδικοποιήσουμε την πληροφορία, γινόμαστε ένας “σωλήνας”, όπου η πληροφορία διέρχεται μέσα από αυτόν. Για τον λόγο αυτό, είναι πολύ σημαντικό ο “σωλήνας μας”, δηλαδή το κανάλι, να είναι καθαρό από πεποιθήσεις, καταπιεσμένα συναισθήματα, ενεργειακά παράσιτα και άλλα πολλά. Επομένως, χρειάζεται μία βαθύτερη δουλειά με τον εαυτό, η οποία να αγγίζει το ενεργειακό, το συναισθηματικό, το νοητικό και το φυσικό σώμα.

Με ποιον τρόπο θα εκπαιδευτείς στο Channeling σε αυτό το Σεμινάριο

Στο σεμινάριο μας, θα μάθουμε να κάνουμε Channeling μέσω της γραφής. Θα μπαίνουμε στα Ακασικά Αρχεία, και στη συνέχεια, θα θέτουμε ερωτήσεις, οι απαντήσεις των οποίων θα έρχονται με τη μορφή κυμάτων και θα αποκωδικοποιούνται μέσω της γραφής. Είναι σημαντικό να ξέρεις πως δεν θα μάθεις να γίνεσαι κανάλι επιτρέποντας σε κάποια άλλη οντότητα να εισέλθει μέσα σου, αλλά θα μάθεις να γίνεσαι κανάλι μόνο με τον εσωτερικό σου Ανώτερο Εαυτό.

Εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε

Έχω επιλέξει να χρησιμοποιήσω τον χάρτη των τσάκρα, ένα ολοκληρωμένο εργαλείο αυτοβελτίωσης που μπορούμε να δουλέψουμε σε πολλές πτυχές του εαυτού. Θα μάθουμε τα 7 βασικά τσάκρα, πού βρίσκονται μέσα στο σώμα και πώς μπορούν να λειτουργούν σε ισορροπία μεταξύ τους. Σε κάθε μάθημα θα αναφέρομαι και θα εμβαθύνουμε σε ένα άλλο τσάκρα.

Είναι για σένα:

 • Αυτή η εκπαίδευση είναι ιδανική για εσένα, είτε έχεις προηγούμενη εμπειρία στην πνευματικότητα είτε όχι.
 • Είναι επίσης ιδανική για θεραπευτές που αναζητούν να ενισχύσουν την ικανότητά τους να βλέπουν πέρα από τις μάσκες των πελατών τους.
 • Αν βρίσκεσαι στο μονοπάτι της αυτο-ανάπτυξης, ενδιαφέρεσαι να μάθεις πώς να κάνεις κανάλι για τον εαυτό σου και, στη συνέχεια, για άλλους με το δεύτερο μέρος της εκπαίδευσης, αυτή είναι η ιδανική ευκαιρία για σένα.
 • Επιπλέον, αν αναζητάς να ενισχύσεις την διαίσθηση σου, αυτή η εκπαίδευση είναι η ιδανική πλατφόρμα για να επιτύχεις αυτόν τον στόχο.

Τι θα επιτύχεις:

 • Προσβαση στο σεμινάριο για 6 μήνες
 • Μύηση στα Ακασικά σου Αρχεία
 • Επτά διαδικτυακά μαθήματα θεωρίας και πρακτικής με τις περισσότερες πληροφορίες που προέρχονται από channeling και δεν είναι εύκολο να βρεθούν σε οποιαδήποτε πηγή ή βιβλίο
 • Εργασίες για το σπίτι μεταξύ των τάξεων που θα σε βοηθήσουν να εξασκηθείς
 • Ένα ταξίδι αυτογνωσίας και αυτοβελτίωση που θα σε βοηθήσει να αγγίξεις όλα τα μέρη του εαυτού σου: το εσωτερικό παιδί, την σεξουαλικότητα, το ενεργειακό σου σώμα, την αρσενική και θηλυκή σου ενέργεια και πολλά άλλο.
 • Δωρεάν διαδικτιακή  πρόσβαση σε ερωτήσεις και απαντήσεις μια φορά τον μήνα
 • Βεβαίωση παρακολούθησης 

“Είμαι εδώ για να σας οδηγήσω σε έναν καταπληκτικό κόσμο που ανακάλυψα πριν από πολλά χρόνια. Μόλις συνδεθείτε με αυτόν τον κόσμο, δεν θα νιώσετε ποτέ ξανά μόνοι. Θα έχετε πάντα τη δύναμη να συνδεθείτε με την εσωτερική σας σοφία και, τελικά, με πολλά ουράνια όντα.

Το να διδάσκω στους ανθρώπους πώς να έχουν πρόσβαση στα Ακασικά Αρχεία και το κανάλι μέσω της εσωτερικής τους σοφίας ήταν ένα απίστευτο ταξίδι για μένα. Με γέμισε με τόση χαρά που το σύμπαν μου χάρισε το δώρο του channeling.

Είμαι ευγνώμων που έχω τα κλειδιά της πιο σημαντικής βιβλιοθήκης της ύπαρξης»

Scroll to Top